Pesničko državno slem takmičenje danas u Radio kafeu

Pesničko slem takmičenje održaće se u subotu, 26. novembra u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45).
Pesničko državno slem takmičenje danas u Radio kafeu
Foto: 021.rs
U takmičenju će učestvovati 15 slem pesnika i pesnikinja, iz cele Srbije, koji su prošli na konkursu od više od 60 prijavljenih. O pobedniku takmičenja će odlučivati stručni žiri i predstavnici publike. 
U revijalnom delu programa nastupaće i slemeri iz Austrije Katarina Venti i Elias Hiršl. Program vode Nenad Ignjatović i Nikola Oravec.
Slem Srbije je pesničko takmičenje na državnom nivou. Takmičiće se: Aleksandar Mrđen, Bojana Jovanović, Bojan Samson, Damir Nedić, Dušan Mihajlović, Filip Perlić, Ivan Pravdić, Jelena Davidović, Katarina Majstorovic, Maša Vujošević, Milica Radivojević, Miroslav Kovač, Nenad Lančuški, Tamara Naumović i Vladimir Manjko.
 
O pobedniku će odlučivati žiri u sastavu: Milan Mijatović, Goran Živković Gorki, Nenad Ignjatović i dvoje predstavnika publike.
 
Nastupiće i muzičari Branko Latinčić (saksofon) i Marko Čurčić (bass gitara).
 
Ulaz na događaj je slobodan, a takmičenje počinje u 20 časova.
  • Dilka

    23.11.2022 17:42
    a Mirovicu
    osiguran laureat

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič