Koncert benda LHD u petak u CK13

Koncert instrumentalnog rokenrol tria LHD održaće se u petak, 9. decembra u Omladinskom centru CK13.

Ovaj bend čine Lada, Hrvoje i Dinko, poznati kao nekadašnji članovi bendova the Bambi Molesters i The Strange.

LHD je u maju ove godine objavio svoj debi album "Off the Grid", a u deset novih pesama primetni su uticaji garažnog roka, soula, surfa,  psihodelije, koji se prepliću u intrigantan i svež autorski pečat.

Na albumu gostuju Arimati Jutila iz kultne finske grupe The Flaming Sideburns i Nacho Rompantondo iz argentinske surf atrakcije Los Freneticos.
 
U vrtlogu savremene zaglušujuće verbalne buke, LHD slušaocima nude oslobađajuću i iskrenu instrumentalnu podlogu za neka lična, stvarna ili virtuelna putovanja.
 
Koncert počinje u 21 čas, a ulaznice će taj dan koštati 1.200 dinara.

Teme

CK13
  • Randomir

    08.12.2022 17:53
    Sjajno zvuče
  • Lepo

    07.12.2022 21:57
    Ljudi dajte još malo strpljenja sa okupljanjima u zatvorenom prostoru, pandemija Kovid19 još nije gotova, da ne skokne naglo broj novih slučajeva pa da opet bude zatvaranja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič