Januar u Srpskom narodnom pozorištu: Od "Vragolanke" do koncerata

Srpsko narodno pozorište u svojoj 162. sezoni otvara vrata publici u novoj godini i to od subote, 14. januara.

Na sceni "Pera Dobrinović" u januaru će se igrati "Violinista na krovu" u koprodukciji SNP i Novosadskog pozorišta, a u režiji Atile Bereša.

Tu je opereta "Kneginja čardaša", koja na repertoar stiže nakon pet godina.

Ljubitelje pozorišta očekuje i premijera i to "Revizora" Nikolaja Gogolja. Reč je o prvoj predstavi u koprodukciji SNP-a i Pozorišta mladih, koja će biti premijerno izvedena u Pozorištu mladih. 

Srpsko narodno pozorište će u januaru posetiti Narodno pozorište u Somboru. U okviru gostovanja, biće izveden "Tartif" po motivima originalne Molijerove drame, a kao autorski projekat reditelja Igora Vuka Torbice.
 
U januaru ćete u Srpskom narodnom pozorištu gledati i "Poetesu", "Dok čekamo Godoa", "Apoteoza Crnjanskog", "Upotreba čoveka","Buru", "Vragolanku" i druge predstave.
 
Osim toga, na sceni "Jovan Đorđević" biće i koncert Zrenjaninske filharmonije "ABBA Symphonic Real Tribute Show", komedija "Dejt" u izvođenju Sandre Silađev, "One stvari" u izvođenju Mićka Ljubičića i koncert Orkestra "Lords Of The Sound" na muziku Hanza Cimera.
 
Detaljnije o programima u Sprskom narodnom pozorištu u januaru 2023. godine saznajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič