Novosađanin pobednik konkursa "Biti mlad u Srbiji", izložba 9. februara u Francuskom institutu

Izložba fotografija konkursa "Biti mlad u Srbiji" biće otvorena u četvrtak, 9. februara, u Francuskom institutu, a prvo mesto je osvojio Novosađanin Miloš Krstić.
Na konkurs je pristiglo preko 1.000 fotografija, a Krstić je pobedio sa fotografijom "Festivalska euforija".
Ostale nagrade otišle su u Beograd, te je drugo mesto zauzela fotografija "Žena ženi solidarna" Irene Ljubanović, a treće "I šta ćemo sad?" Jane Cekić. 
U posebnoj kategoriji - Najbolja fotografija EU projekta, nagradu je osvojila fotografija "Amutacija ne smeta razvoju snage", fotografa Bojana Jorgića iz Niša. 
 
Konkurs su organizovali Delegacija Evropske unije u Srbiji, National Geographic Srbija, Politikin Zabavnik i Erazmus studentska mreža Srbija.
 
Posetioci će na otvaranju izložbe pogledati pobedničke fotografije, ali i uživati u nastupu članica kamernog sastava, harfe i flaute, Muzičke škole Isidor Bajić. 
 
Izložba će biti otvorena u 19 časova, a svi zainteresovani mogu da je pogledaju do 19. februara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič