Predstava "Antigona - lepo je pasti na mekano" u sredu u Novosadskom pozorištu

Predstava "Antigona - lepo je pasti na mekano" biće izvedena u sredu, 5. aprila u Novosadskom pozorištu.
U pitanju je autorski projekat Romana Nikolića.
"Nisam siguran da sam pohvatao i shvatio sve što su autori i akteri ove predstave želeli da nam kažu. Složenost poetike se pomalo i opire racionalnom tumačenju, pa sam ponekad imao i doživljaj da bi mi trebao specijalni interpretator pozorišnih sredstava i znakova, koji u predstavi granaju i bujaju, a na momente i eksplodiraju. Zato sam emotivno i te kako osetio svu silinu njene misli, idejnog plana predstave, i prepustio se finom tkanju scena koje se prepliću i teku, paradoksalno me istovremeno duboko umirujući i razuveravajući da će sve da bude u redu." - Igor Burić, "Dnevnik"
 
 
 
 
 
Predstava će početi u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič