Drugi regionalni susret flautista tokom vikenda u Svilari

Drugi regionalni susret flautista održaće se od subote, 22. aprila do nedelje, 23. aprila u Kulturnoj stanici "Svilara".
Drugi regionalni susret flautista tokom vikenda u Svilari
Foto: 021.rs
Događaj organizuje Departman muzičke umetnosti Akademije umetnosti u Novom Sadu, a ugostiće brojne flautiste iz zemlje i regiona.
Na događaju će učetvovati predstavnici iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
Program počinje u subotu, 22. aprila u 13 časova izložbom instrumenata, a muzički deo otvara dekan Akademije umetnosti Siniša Bokan u 14 časova. 
 
Program u nedelju, 23. aprila počinje u 10 časova.
 
Prvi regionalni susret flautista održan je 2019. godine u organizaciji Muzičke akademije u Zagrebu. 

Na njemu su učestvovale muzičke akademije zemalja iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič