Konferencija "Digital Day" 18. maja u hotelu "Hilton"

Konferencija "Digital Day" održaće se 18. maja u hotelu "Hilton", pod sloganom "For Better Web".
Konferencija "Digital Day" 18. maja u hotelu "Hilton"
Foto: Pixabay
U okviru glavne teme konferenciji, prisutni će se baviti "novim i poboljšanim internetom, gde korisnici imaju kontrolu nad svojim podacima, privatnost se poštuje, a digitalna iskustva su dizajnirana da unaprede živote, ne da ih iskorišćavaju".
"For Better Web" je podsetnik da internet nije fiksni entitet, već ekosistem koji se stalno razvija i na koji ljudi imaju moć da utiču i oblikuju.
Predavači će biti brojni lideri iz poslovnog i kreativnog sveta, među kojima su i svetski poznati kreativni konsultant Ravid Kuperberg, stručnjak za digitalnu transformaciju Par Heery, kao i svetski priznati stručnjak za programik oglašavanje i strateška partnerstva Sergiu Gruite.
 
Kuperberg će držati predavanje o tome kako podstaći kreativnost u marketing komunikacijama sa podacima i obrnuto, kako podstaći podatke sa kreativnošću iz marketing komunikacija.
 
Heery, koji je uneo revoluciju u Euronews lansiranjem inovativnih digitalnih strategija koje su preusmerile kompaniju sa analognog na digitalni pristup i time ostvario neverovatan uspeh, ekspert je u digital storitelingu i u vođenju timova koji isporučuju vesti na najzanimljiviji načina na digital publiku.
 
Gruita će govoriti o odgovornom marketingu za bolji Veb.
 
Više o konferenciji pročitajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič