Manifestacija "Grad humanosti" u subotu ispred Promenade: Kreativne radionice, skupljanje čepova...

Manifestacija "Grad humanosti - Rastemo uz EKO stvaralaštvo" održaće se u subotu, 10. juna, na platou ispred Promenade.
Građani će od 10 časova moći da ponesu plastične čepove, koje će ubaciti u postavljene kante i koji će biti reciklirani, a prikupljen novac koristi se za kupovinu pomagala deci sa smetnjama u razvoju i/ili invaliditetom.
Pored sajamskog programa, najmlađi posetioci će moći da učestvuju u kreativnim radionicama, dečjim predstavama, recitacijama, kao i pravljenju mozaika od plastičnih čepova. 
Takođe, prisutni će moći da se upoznaju sa udruženjima i pojedincima koji svojim radom utiču na bolji položaj osoba sa invaliditetom i dece i odraslih sa smetnjama u razvoju. 
 
Manifestacija se održava u okviru Evropske zelene nedelje, koja se održava od 3. do 11. juna i fokusira se na veštine održive, otporne i socijalno pravedne zajednice.
  • Џафер

    10.06.2023 15:18
    Отвори и освоји
    На градској депонији има милиона чепова али нису за партијску касу па се униште и затрпаду једино се скупљаду за Кока Колу игру нису баш сви хумани кад нема ћара

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič