Retrospektivna izložba "Interkulturalnost 2023" od srede u Kulturnom centru Vojvodine

Treća retrospektivna izložba "Interkulturalnost 2023" biće otvorena u sredu, 14. juna u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski".
Časopis "Interkulturalnost" Kulturnog centra Vojvodine jedinstven je po svom tematskom okviru, a ima misiju podsticanja i afirmacije interkulturalne komunikacije u Vojvodini.
Prvi broj objavljen je 2011. godine i od tada do danas u kreativnom timu koji realizuje časopis našli su se eksperti iz Srbije, Evrope i sveta.
U svakom broju objavljivani su autorski foto-editorijali mladih fotografa iz celog sveta, a urednik ovih stranica u časopisu je Vladimir Pavić.
 
Izložba koja će biti otvorena u sredu posvećena je svima koji veruju u moć interkulturalnog dijaloga, empatije i osvajanja kosmopolitske bliskosti.
 
Biće izložene fotografije Jakova Munižabe, Davida Pavlaševića, Aleksandre Mihajlović, Piera Donadea, Nilsa Jorgensena i drugih.
 
Govoriće Nikola Grdinić.

Otvaranje postavke je u 12 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič