Turnir u basketu 3x3 u nedelju u Sremskim Karlovcima

Turnir u basketu "3x3 državnog prvenstva Srbije" održaće se u nedelju, 18. juna, na Trgu Branka Radičevića u Sremskim Karlovcima.
Turnir u basketu 3x3 u nedelju u Sremskim Karlovcima
Foto: Pixabay
Turnir će okupiti profesionalne basketaške ekipe iz zemlje i regiona.
Na ovaj način će staro gradsko jezgro Sremskih Karlovaca postati mesto održavanja modernog sportskog događaja u igri "na jedan koš".
Obezbeđene su i nagrade za pobednike, pa će tako igrači za osvojeno prvo mesto dobiti 90.000 dinara, za drugo 20.000 i za treće 10.000 dinara.
 
Za sve informacije i prijavu zainteresovani se mogu obratiti na broj telefona 063/73-00-480.
 
Organizatori pozivaju sve ljubitelje basketa 3x3 da u nedelju posete Sremske Karlovce i uživaju u predstojećem sportskom događaju.
 
Turnir će biti održan od 12 do 22 časa.
Organizuju ga Opština Sremski Karlovci i Nacionalni sportski savez "3x3 basket", a turnir će moći i da se prati u direktom prenosu na Jutjub kanalu OVDE.
  • Paja

    18.06.2023 12:03
    odlicno!
    Odlicna akcija, treba toga vise! Super za omladinu, da se aktivira, a lepo i za gledati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič