Tribina "Srbija pod 'bratskom' agresijom" danas u Radničkom domu

Tribina "Srbija pod 'bratskom' agresijom - Srbija na prekretnici" održaće se u četvrtak, 15. juna u Radničkom domu "Svetozar Miletić".
Tribina "Srbija pod 'bratskom' agresijom" danas u Radničkom domu
Foto: 021.rs
Govoriće zamenica glavnog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić, saradnik Peščanika i urednik u Fabrici knjiga Dejan Ilić, predsednica Evropskog pokreta u Srbiji Jelica Minić, stručnjak za energetsku politiku Miodrag Kapor, kao i politikolog i novinar Boris Varga.
Razgovor moderira novinarka N1 Marina Fratucan.
Na početku će se prisutnima obratiti i predstavnici organizacija Zelene mreže Vojvodine, Građanskih inicijativa, Čini dobro i Novog optimizma.
 
"Na ovom skupu biće razmotreni položaj i stavovi Srbije u agresiji Rusije na Ukrajinu, analizirane politike protivnih EU i udaljavanju Srbije od evropskih vrednosti, kao i šta društvo može da uradi povodom ruskog narativa, koji je u Srbiji u funkciji uništavanja osnovnih evropskih vrednosti mira, slobode, istine", navode organizatori.
 
Tribina je nastavak razgovora sa građanima, civilnim društvom, novinarima, predstavnicima relevantnih institucija, na temu uticaja i posledica ruske propagande u Srbiji, i kako to utiče na njenu demokratiju, društvene procese i njen evropski put.
 
Događaj počinje u 19 časova.
  • Primus

    16.06.2023 14:21
    Pročitah jedan oglas koji glasi ovako: 'RADIM ZA DŽABE. MOJ PREVOZ, MOJA HRANA' ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič