Koncert Eme Rut Randl 21. jula u Sinagogi

Koncert američke umetnice Eme Rut Randl, sa specijalnim gostom Vilijamom Fauler Kolinsom, održaće se u 21. jula u Sinagogi.
Koncert Eme Rut Randl 21. jula u Sinagogi
Foto: 021.rs
Ovaj koncert održava se u okviru turneje Eme Randl na kom promoviše i u celosti izvodi svoj najnoviji album "Egine of Hell" na koncertnom klaviru i akustičnoj gitari.
Ema Rut Randl višestrana je američka umetnica koja se u svom muzičkom izražavanju kretala kroz različite izraze, od sanjive apstrakcije, do istraživanja glasnih i maksimalističkih tekstura zvuka, kao i do tihog i minimalističkog akustičkog izraza.
Jedinstveni ambijent novosadske Sinagoge predstavlja idealno mesto za komunikaciju i reverberacije osećanja i iskustava kao što su gubitak, žaljenje i pronalaženje snage i nade.
 
Specijalni gost na koncertu biće Vilijam Fauler Kolins, čuveni muzičar i kompozitor iz Novog Meksika, čija se muzika proteže kroz područja nove klasične muzike, minimalističke i drone muzike i slobodne improvizacije.
 
Karte se mogu kupiti onlajn ili na prodajnim mestima Gigstix-a, a početak koncerta biće u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič