Vojislav Brajović gost drugih "Filmskih priča" u biblioteci na Štrandu

Druge "Filmske priče" biće organizovane u sredu, 16. avgusta, u ogranku Gradske biblioteke na Štrandu, a gost će biti glumac Vojislav Brajović.
Vojislav Brajović gost drugih "Filmskih priča" u biblioteci na Štrandu
Foto: 021.rs
Intervju sa Vojom Brajovićem vodiće sociolog i autor Filmskih priča Milan Rakić. 
Brajovićeva karijera traje već više od pola veka, a šira publika ga najviše pamti po ulogama iz filmova, serija i drama među kojima se izdvajaju "Šešir profesora Koste Vujića", "Otpisani", "Nacionalna klasa", "Kir Janja" i druge.
Manifestacija "Filmske priče" novi je program Gradske biblioteke u Novom Sadu. Posvećena je domaćoj kinematografiji, a pretežno filmovima snimljenim u Jugoslaviji. 
 
Prvi put je održana 10. jula ove godine, na dan rođenja čuvenog glumca Pavla Vuisića. 
 
Program će biti interaktivnog karaktera i publika će moći da postavlja pitanja. 
Program počinje u 20 časova
  • ===

    15.08.2023 08:59
    Nesto se ne secam da je igrao u seriji "Sesir profesora Koste Vujica", a ni u filmu. Ali se odlicno secam njegovog gostovanja u SNP u predstavi "Vere i zavere" :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič