Koncert za kvintet i glumca "Druga strana filma" u ponedeljak u amfiteatru Arhiva Vojvodine

Koncert za kvintet i glumca "Druga strana filma" održaće se u ponedeljak, 14. avgusta, u amfiteatru Arhiva Vojvodine.
Koncert za kvintet i glumca "Druga strana filma" u ponedeljak u amfiteatru Arhiva Vojvodine
Foto: 021.rs
Muzičke teme iz čuvenih filmova "Kabare", "Kum", "Titanik", "Amarkord", "Žaoka", "Ameli Pulen", "Groznica subotnje večeri", "Petparačke priče", "Top Gan", "Mačke iz visokog društva" i drugih izvešće muzičari Simfonijskog orkestra RTS i Beogradske filharmonije.
Muzičke izvođače čine Nina Ćosić (oboa, glas), Hemnalina Miresković (violina), Nataša Lišanin (violončelo), Srđan Lišanin (kontrabas) i Jevrem Ćosić (gitara).
Tekstove Nine Ćosić govoriće dramski umetnik Aleksandar Lazić.
 
Ideja koncerta je da se prikaže važnost i veličina muzike koja je neophodna pokretnim slikama. Pripovedajući tople i duhovite priče koje prikazuju svet filma iz drugog ugla, glumac postavlja i temu za maštanje i pitanje svakom od nas: Kakvih se sve priča i sami sećamo dok slušamo filmsku muziku?

Ulaz je besplatan, a koncert počinje u 20.30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič