Izložba dečijih likovnih radova od petka u Američkom kutku

Izložba dečijih likovnih radova biće otvorena u petak, 1. septembra, u Američkom kutku.
Izložba dečijih likovnih radova od petka u Američkom kutku
Foto: Pixabay

Novi septembarski početak u Američkom kutku biće obeležen izložbom radova polaznika i polaznica Ateljea mladih koji od 2006. godine vodi akademska slikarka Jelena Bjelica. 

Mladi ljudi su tokom protekle godine prošli kroz niz radionica crtanja, slikanja, vajanja, primenjene umetnosti, teorije forme i istorije umetnosti, neki kako bi razvijali svoje slikarske veštine, a drugi kako bi se pripremili za upis u umetniče srednje škole i akademije.
Radionice su se, pored ateljea, održavale u prirodi, galerijama i muzejima. Do sada je kroz ovaj atelje prošlo više od 300 mladih koji su tokom proteklih godina više puta nagrađivani na likovnim konkursima u zemlji i inostranstvu.
 
Najveći deo polaznika upisuje željene škole, akademije, a neki od njih su već uspešni slikari/ke, grafičari/ke, 3D animatori/ke, grafički dizajneri/ke.
Izložba se otvara od 19 časova. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič