Motivaciono predavanje dizajnera Slavimira Stojanovića Futra u septembru u Novom Sadu

Svetski nagrađivan i najpoznatiji srpski dizajner Slavimir Stojanović Futro održaće motivaciono stendap predavanje "Šta sve čovek treba da uradi da bi uopšte".

Predavanje će se održati u petak, 22. septembra od 20 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg, u okviru nedelje primenjene umetnosti na šestom Kaleidoskopu kulture. 

Slavimir Stojanović Futro je beogradski dizajner, vizuelni umetnik, pisac i profesor. Njegovi projekti su osvojili više od 300 međunarodnih nagrada i predstavljeni su u magazinima, publikacijama, galerijama i muzejima. 

Njegov rad je uspeo da se uvuče i u enciklopedijsko Taschenovo izdanje Istorija grafičkog dizajna, od 1960. do danas. 
 
Dobitnik je Nagrade za životno delo Udruženja za tržišne komunikacije Srbije. Objavio je dve nagrađivane ilustrovane knjige za decu iz serijala Avanture Singi Lumbe, kao i svoj prvi roman "Devet" koji je sada u svom XIV izdanju. Osnivač je lajfstajl brenda Futro. 
 
Redovan je TEDx govornik, gostujući profesor na SVA u Njujorku i profesor na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. 

Svi koji su zainteresovani za predavanje mogu se prijaviti putem formulara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič