Muzički festival "Ljubav i bes" u petak i subotu na Vidovdanskom naselju

Šesto izdanje muzičkog festivala "Ljubav i bes" održaće se u petak, 22. i subotu, 23. septembra u K9 Station, na Vidovdanskom naselju.
Muzički festival "Ljubav i bes" u petak i subotu na Vidovdanskom naselju
Foto: 021.rs
Festival će ugostiti petnaest izvođača iz zemlje i regiona. Kao i prethodnih godina, akcenat je na tvrdom zvuku, a pretežno se radi o hardcore, punk, stoner i metal bendovima. 
Nakon nastupa gitarskih bendova akcenat će biti na soundsystem kulturi i DJ nastupima. 
Festival je koncipiran tako da će oba dana na velikoj bini nastupati bendovi, dok će između njihovih nastupa glasna muzika svirati sa Barabadub Soundsytem-a, koji će biti postavljen naspram glavne pozornice. 
 
U petak i subotu na ovom festivalu alternativne kulture nastupiće: Mašinko, Stonebride, Ground Zero, Overdrive, One Step Away, Memlah, Majak, All Except One, School bus, Nabod, Roza, Proto Tip, Prancing D, Sebastian Schund i Kick Kong.
 
Dnevne ulaznice u pretprodaji koštaju 1.000 dinara i mogu se kupiti u kafićima Diego i Crni ovan u centru Novog Sada.
 
Više informacija o samom festivalu, kao i detaljnu satnicu nastupa, možete saznati na Fejsbuk i Instagram stranici manifestacije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič