Izložba dečijih radova i predavanje o benefitima plivanja za najmlađe u petak na TIMS-u

Edukativni čas o benefitima plivanja za najmlađe održaće se u petak, 22. septembra na Fakultetu za sport i psihologiju - TIMS (Radnička 30a).
Izložba dečijih radova i predavanje o benefitima plivanja za najmlađe u petak na TIMS-u
Foto: Pixabay
Uporedo će biti organizovana i dečija izložba radova na temu plivanja.
Na predavanju će govoriti profesor na ovom fakultetu i njegov osnivač Zlatko Ahmetović, trener plivanja Vladimir Anušić i potpredsednica Svetske umetničke plesne federacije i predavačica na TIMS-u Gordana Oreščanin.
Teme časa će biti zašto su plivanje i crtanje bitni za detinjstvo i pravilan razvoj dece, uzrasta od tri do sedam godina, kao i benefiti plivanja od najranijeg uzrasta.
 
Čas će biti održan kroz interaktivnu radionicu o višestrukom značaju plivanja i crtanja za decu, izložba dečijih radova i izbor najboljih, kao i sportski čas za najmlađe plivače.
 
Počinje u 10 časova, a ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič