Standup provod svake srede na novoj adresi: Četiri komičarke 8. novembra u Radio kafeu

Radio kafe postaje nova lokacija za dobar večernji provod uz mnogo smeha - zimsku standup sezonu u sredu, 8. novembra otvara Žensko veče sa sjajnim učesnicama.
Prvi standup specijal na novoj lokaciji prirediće Jelena Radanović, Lena Ilić, Marija Žagar i Slavica Petrović.
Ulaznice su u prodaji putem Gigx Tix mreže - obezbedite ih OVDE i prisustvujte atmosferi kakva se pamti.
Radio kafe nalazi se u strogom centru Novog Sada, Ulica Svetozara Miletića 45. Mesto je pažljivog odabira muzike i, kao što se očekuje, odličnog provoda.
 
Pratite Standup novosti na jednom mestu.
Ko su Jelena, Lena, Marija i Slavica?
 
Ako nekim slučajem niste čuli za ove četiri gracije, objasnićemo.
 
Jelena Radanović je večiti student sociologije. Dok su svi verovali da će uspeti da završi fakultet, koji pohađa već više od deceniju, ona je otišla i završila profesionalni kurs šminkanja (mada, kad ljudi vide njene makeup look-ove, predlažu joj da vrati diplomu). Njen životni moto je: "Glamur pre predrasuda!" Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi. Nakon prilično duge pauze, na radost mnogih, Jelena se vraća na binu spremna da izazove salve smeha kod publike.
 
Lena Ilić ima oko trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji, nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike. Kako napreduje po tom pitanju, možda ćemo saznati u sredu 8. novembra.
 
Marija Žagar je "inženjer" i "komičar", luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim ona je, kako nam objašnjavaju, samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standup-om jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.
 
Slavica Petrović je keva koja neguje retro roditeljstvo. Toliko retro da je moderno reći retro. Ništa fensi, nema norveškog tečaja za decu i chia semena za dorucak. Tako reći, deca sama rastu na livadi i jedu šta ulove. Sem chia, to je teško uloviti. Ne da se, rogato stvorenje.
 
Naravno, ova najava je napisana u humorističnom stilu baš onako kakve su i njih četiri same. Drage, duhovite, šarmantne, sposobne da vam mračne misli osvetle i ulepšaju dan. Uostalom, kao i svaka druga žena.
 
Novosađani će imati priliku da još jednom ulepšaju sebi veče uz svima nam potrebnu dozu kvalitetnog humora.
 
"Veče 4 komičarke" održava se u okviru programa "Dani američke kulture" u Novom Sadu.
  • Komšinica

    01.11.2023 19:26
    Super
    Smeh je zdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič