"The Bonnie Nettle" i "Kruz Roudi" u petak u CK13

Bendovi "The Bonnie Nettle" i "Kruz Roudi" nastupiće u petak, 24. novembra u Omladinskom centru CK13.
"The Bonnie Nettles" su psihodelični brit-pop bend iz Atine. Njihov distinktni zvuk ih smešta među najaistaknutije indi bendove na atinskoj andergraund sceni. Za ljubitelje Spiritualized, Brian Jonestovn Massacre...
"Kruz Roudi" na domaću alternativnu scenu donosi osveženi gitarski zvuk sa indie i fank elementima, a čine ga tri različita karaktera, koja su u studiju i na bini u savršenoj harmoniji. Autentičnost i dinamiku standardnoj gitara/bubanj/bass postavi dodaje spoj tri vokala, koji se međusobno prate, nadopunjuju i doprinose finoj atmosferičnosti i melodičnosti kao glavnim odlikama njihovog zvuka. Već prvim video singlom "Repriza" bend se plasirao u polufinale za Nagradu Milan Mladenović, dok pesmom "Sve kruži" najavljuju istoimeni debitantski album za izdavačku kuću Lampshade Media.
Svirka će početi u 21 čas, a cena ulaznice je 500 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič