Tribina o pravnoj odgovornosti maloletnika na Fakultetu dr Lazar Vrkatić

Tribina "Odgovornost maloletnika" održaće se u sredu, 29. novembra, na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić.

Na tribini će govoriti predsednik Udruženja pravnika Srbije prof. emeritus dr Nebojša Šarkić, član Svetskog udruženja za kriminologiju i profesor Pravnog fakulteta u Beogradu prof. dr Đorđe Ignjatović, sudija Višeg suda u Novom Sadu Ivana Josifović, advokatica Zora Dobričanin Nikodinović i direktora Centra za socijalni rad Novog Sada Jelena Zorić.

Tribinu organizuju Fakultet za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić, Udruženje pravnika Srbije i Pravni fakultet Univerziteta Union u Beogradu.

Tribina će se održati u sredu, 29. novembra, sa početkom u 18 časova.

  • Marko

    27.11.2023 18:44
    Nasilje
    Odlična tema, mora da se priča o ovim stvarima da bi se nešto popravilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič