Slušanje i diskusija o albumu "Blue Weekend" benda Wolf Alice danas u CK13

Novo izdanje Album kluba održaće se u nedelju, 21. januara u Omladinskom centru CK13.
Grupa Kul.t vas poziva na album klub na kom će se slušati i razgovarati o albumu "Blue Weekend" britanskog benda Wolf Alice - savršenom albumu za januar i zimsko vreme, kažu u CK13.
"Ovaj (relativno) kratak album od 40 minuta predstavlja pravi rolerkoster žanrova i emocija - od sladunjavog i krhkog indie/bedroom popa, sve do dinamičnih promena i tvrđeg, pomalo grungy zvuka. Izražajno pripovedanje pevačice Ellie Rowsell dodaje lični dodir pesmama, dodavajući albumu osećaj intimnosti i povezanosti. Tekstove pesama ne treba zanemariti, jer istražuju pitanja o ljubavi, samopronalaženju, kompleksnosti međuljudskih odnosa...", stoji u opisu organizatora događaja.
Album klub funkcioniše po principu književnog klabinga - svakog meseca se bira određeni album, posluša se, a potom sledi diskusija o njemu.
 
Događaj će početi u 17 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič