O knjigama Sanje Domazet u utorak u Kulturnom centru "Miloš Crnjanski"

Program "U fokusu" posvećen knjigama Sanje Domazet održaće se u utorak, 13. februara, u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski".
U programu učestvuju Sanja Domazet – autorka,  Gordana Milosavljević Stojanović – urednica ("Službeni glasnik") i Gordana Draganić Nonin – urednica i moderatorka.
Knjiga Sanje Domazet "Na kafi kod Šekspira", koja je nagrađena priznanjem "Ljubomir P. Nenadović" za najbolju putopisnu knjigu na srpskom jeziku objavljenu 2022. godine i čija su dva izdanja rasprodata, dobila je 2023. svoj nastavak – "Apsint sa Lotrekom".
U svojim knjigama, Sanja Domazet priča o magičnim kućama gde su se rađali, bivali, umirali oni koji su menjali istoriju postojanja na zemlji; o domovima u kojima su živeli Šekspir, Rembrant, Betoven, Mocart, Hundertvaser, Tutankamon, Van Gog, Mone,  Jursenar, Romen Gari, Milena Barili, Andrić, Dučić, Ljuba Popović...
 
Program počinje u 18 časova.
 
Kulturni centar Vojvodine "Miloš Crnjanski" nalazi se u Vojvode Putnika 2. 

Teme

KCV

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič