Urbani buvljak danas u Svilari

Treći po redu Urbani buvljak biće organizovan u subotu, 9. marta, u Kulturnoj stanici Svilara.
"Ovaj događaj, donosi nekoliko uzbudljivih novina. Naša ponuda sada uključuje i vintage satove, kolekcije vinila i kaseta, pružajući ljubiteljima muzike i kolekcionarima priliku za pronalazak retkih dragulja", poručuju iz organizacije.
 
Izlagači garderoba, kao centralni deo buvljaka, donose prolećnu kolekciju, od velikih jugoslovenskih imena poput Mirjane Marić, do savremenih dizajnera i prepoznatljivih brendova. 

Osim mantila, tanjih jakni, blejzera i košulja, biće izloženi i zimski komadi po sniženim cenama. Urbani buvljak se takođe ističe svojom selekcijom nameštaja i stvari za kuću.

Fotelje, stolice i zidne lampe će biti deo ove jedinstvene ponude, zajedno sa kolekcijom slika autora bivše Jugoslavije i posterima iz tog perioda.

Nedavno zatvorena knjižara "Mala velika knjiga" doprineće buvljaku svojom ponudom retkih izdanja na srpskom i engleskom jeziku. Posetioci će imati priliku da pronađu knjige koje nisu lako dostupne u redovnoj prodaji.
 
Nakon razgledanja, posetioci će imati priliku da se opuste u kafiću u sklopu Svilare gde od 19:00 časova nastupa DJ Dejan Matić, koji će nas svojim muzičkim setom provesti kroz retrospektivu disco, funk, soul i R'n'B zvukova.
 
Ulaz je slobodan, a događaj počinje u 17 časova i traje do 22 časa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič