Izložba radova Gordane Kaljalović u Likovnom salonu KCNS

Izložba radova Gordane Kaljalović "Nulti stepen knjige" biće otvorena u ponedeljak, 1. aprila, u Likovnom salonu KCNS, u Katoličkoj porti.
Gordana Kaljalović je vajarka i vizuelna umetnica. 
 
Radila je kao kustos Galerije Doma JNA od 1978. do 1993. godine. Od 1993. do 2016. predavala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Imala je 31 samostalnu izložbu i oko 200 grupnih u Srbiji, bivšoj Jugoslaviji, Grčkoj, Belgiji, SAD, UK. 
Njen rad uključuje različite medije kao što su skulptura, video-skulptura, skulpturalne instalacije, kao i preko dvadeset kustoskih projekata.
 
Dobitnica je nekoliko nagrada za skulpturu. Njena dela vlasništvo su muzeja i privatnih kolekcija u Srbiji, Grčkoj, SAD i Belgiji.
Otvaranje je u 19 časova.
 
Izložbu možete pogledati do 21. aprila.

Teme

KCNS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič