Debata "U susret izborima u Sjedinjenim Američkim Državama 2024" sutra u Novom Sadu

Debata "U susret izborima u Sjedinjenim Američkim Državama 2024" održaće se u ponedeljak, 1. aprila na Fakultetu za pravne i poslovne studije "Dr Lazar Vrkatić" u Novom Sadu.
Debata "U susret izborima u Sjedinjenim Američkim Državama 2024" sutra u Novom Sadu
Foto: Pixabay

Govornici će biti prof. dr Dragan R. Simić, MA Nikola Rajić, doc. dr Milan Krstić i doc. dr Marko Dašić.

Debata počinje u 16 časova, a održaće se u slušaonici 120, u amfiteatru fakulteta, koji se nalazi na Bulevaru oslobođenja 76.

Događaj organizuju Centar za studije SAD Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu i Fakultet za pravne i poslovne studije "dr Lazar Vrkatić" u Novom Sadu.

  • Ostoja

    01.04.2024 00:11
    Ostoja
    Nevidim razlog za debatu price i analize? SAD su uredjena država koja ima svoju politiku i ustav koja se nemanja kao u Srbiji sa novim predsednikom. Ako je Kosovo neki razlog od toga nema nista jer je to njihovo dete i nikada ga nejce napustiti. Nato Eu i sl.price mogu da prodju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič