"Ritam Evrope" do 10. maja u Novom Sadu: Izložba, predstava, koncert i Canetova poezija

"Ritam Evrope" je manifestacija kojom Studentski kulturni centar Novi Sad, od 2007. godine, obeležava 9. maj, Dan pobede nad fašizmom i Dan Evrope.
"Ritam Evrope" do 10. maja u Novom Sadu: Izložba, predstava, koncert i Canetova poezija
Foto: SKCNS
Ove godine, "Ritam Evrope" održava se od 7. do 10. maja i obuhvata četiri događaja, na dve lokacije, u Fabrici na Bulevaru despota Stefana 5 i u novoj zgradi SKCNS-a, u Ulici Vladimira Perića Valtera 5.
Izložba plakata studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu, "Deveti maj, Dan pobede, Dan Evrope, perspektive", biće otvorena u utorak, 7. maja, u 20 časova, u Fabrici.
 
Pozorišna predstava "Pege u srcu" biće izvedena u sredu, 8. maja, od 20 časova, u novoj zgradi SKCNS-a.
Koncert bendova Void Droid, Killo Killo banda, Šajzerbiterlemon i Zoe Kida, biće održan u četvrtak, 9. maja, od 20 časova, u Fabrici.
 
Promocija zbirke poezije Zorana Kostića Caneta "Ukrštene reči", biće održana u petak, 10. maja, od 18 časova, u novoj zgradi SKCNS-a.  
 
Ulaz na sve događaje je besplatan.

Teme

SKCNS
  • Slobodan Rost Majsto

    10.05.2024 05:33
    Sloboda
    Vidi se kako se vremena menjaju ....Ovi su devalvirali i obesmislili i "Svetski Dan Pobede"...Osim :Dinara,Života,Istorije i Kultura je ...na red je došla i "Pobeda Nad Fašizmom"
    Nad nama se nadvila senka:Primitivnog Nacinalizma,Revizionizma i Fašizma ...
    Naravoučenije "To Od Čega Bežimo To Se Ne Leči To Se Pobeđuje"

    "VESELI SE SRPSKI RODE ...OVDE NEMA JOŠ SLOBODE"
  • TsiBB

    09.05.2024 19:06
    Nekad bilo
    The Damned, Peter and test tube babies, The Adicts, Laibach, Goblini....
    Na otvorenom....
    Mnogo posjetilaca iz zemalja u okruženju!
    Ovo je bleda senka.
  • Jole

    08.05.2024 17:09
    @Piter
    Tako ispada da ga smanjuju i umanjuju zabijaju unutra u rupe i supe. Da je sto zatvorenije sto skrajnutije i sto manje posecenije. To je to. To je tiha kapitulacija duha, poslusnicki i podanicki nacin priklanjanja sistemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič