Obeležavanje Dana blizanaca 1. juna u Svilari: Izložba, predstava za decu, radionice...

Dan blizanaca biće obeležen u subotu, 1. juna u Kulturnoj stanici Svilara.
Obeležavanje Dana blizanaca 1. juna u Svilari: Izložba, predstava za decu, radionice...
Foto: Pixabay
Tokom ovog dana biće organizovana izložba "Blizanačke priče", kao i seminar za roditelje "Kako da pomognete svojim blizancima da budu jedinstvene osobe?".
 
Ovaj događaj organizuje STAR Centar izuzetnih vrednosti za bihejvioralna istraživanja u psihologiji Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. 
Dan blizanaca se obeležava širom sveta skupovima, druženjem i zabavom, a ovom prilikom će biti predstavljene i novine u vezi sa razvojem STAR Registra blizanaca, u koji je do sada upisano više od 3.500 blizanaca i trojki. Ovo je jedini ovakav registar u zemljama širom regiona.
 
Poseban deo programa je otvaranje izložbe "Blizanačke priče". Sve fotografije blizanaca prijavljene na konkurs STAR Centra biće izložene na Danu blizanaca i moći će da se pogledaju do 7. juna.
Stručni žiri će na Danu blizanaca proglasiti tri najbolje fotografije i najbolju fotografiju na osnovu glasova publike.
 
Događaj će početi u 11 časova, a ceo program pogledajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič