Darko Mitrović 12. decembra u Radio kafeu

Na zadovoljstvo brojnih fanova, poznati radio i tv voditelj, kolumnista i komičar Darko Mitrović nastupiće po prvi put pred novosadskom publikom 12. decembra u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45).
Darko Mitrović 12. decembra u Radio kafeu
Foto: 021 (Screenshot)

Darko sa kolegom Markom Stepanovićem uređuje i vodi višestruko politički sputavanu humorističku emisiju "Mentalno razgibavanje" koja se trenutno emituje u Jutarnjem programu televizije Nova S.

Stand up "Sto mu gromova" ovog četrdesetšestogodišnjeg najviše zabranjivanog radijskog voditelja i cinika je o svakodnevnici, politici, seksu... Po ko zna koji put sa publikom će podeliti svoj život, kroz sada već prepoznatljiv humor sa elementima drame, komedije i horora, ali i neočekivanih obrta sa srećnom završnicom. Veče komedije Darka Mitrovića koje će vas nasmejati do suza se jednostavno ne propušta.

Kapacitet Radio kafea je ograničen na 170 mesta, manji broj ulaznica je po promotivnoj ceni od 800 dinara, a potom će cena karte biti 1.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem Gigstix-a, na njihovim prodajnim mestima ili poručiti onlajn OVDE.

Vrata kluba se otvaraju u 20h, program počinje posle 21h.

  • boco

    28.11.2019 08:40
    konacno
    konacno da je stigao i u novi sad
    sinoca sam kupio karte oko 18,15 sati i prodavac kaze da je prodano vise od pola
    tako da danas vise nece biti karata
    momnetalno nas najbolji stendap komicar
    a mentalno razgobavanje neprevazidjeno
    svaki dan praviti 2 sata onakvog programa- svaka cast
    jedva cekam 12

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".