Dizajnirajte Viber stiker "Moja Exit Avantura", i osvojite nagrade

U toku je međunarodno takmičenje za dizajn stikera – "Moja Exit Avantura", koje organizuju Exit i Viber.

Cilj Viber stiker dizajn takmičenja "Moja Exit Avantura" je da inspiriše kreativne umove iz čitavog sveta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrednosti, kao i festivalskog načina života - u formi Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje.

Takmičenje će nadgledati organizacija "Talenthouse". Umetnik kojeg odabere zvanični žiri, dobiće nagradu u iznosu od 3.000 američkih dolara, dok će pobednički dizajn biti pretvoren u stiker paket na Viberu spreman za preuzimanje.
Žiri će takođe izabrati i četiri istaknuta umetnika koji će osvojiti po 500 dolara.

Svi pobednici će biti nagrađeni ulaznicama za Exit Avanturu, a pobednik konkursa će biti pozvan da poseti i doživi Exit Avanturu zajedno sa ostalim članovima svog kreativnog tima, uz VIP pristup bekstejdžu.

Zvaničnu Početnu stranicu konkursa "Moja Exit Avantura" možete naći OVDE

Autor: 021

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit