Zagrevanje za Egzit uz Kraak & Smaak na Kalemegdanu

Čuveni holandski sastav Kraak & Smaak predstaviće se beogradskoj publici u specijalnom DJ nastupu, uz zavodljivi vokal Berenice Van Leer, 18. juna u klubu Terassa Lounge na Kalemegdanu.

Biće to Evolution žurka, muzičko-modna noć koju zajedno organizuju EXIT i Fashion&Friends, kao zagrevanje za predstojeću, letnju EXIT Avanturu.

Da se atmosfera dodatno zagreje, pobrinuće se i niški heroji, grupa El Jazzyra, a poseban spektakl ove letnje večeri, biće modna revija premium koncepta Fashion&Friends, koji će nam predstaviti neke od trenutno najatraktivnijih urbanih svetskih brendova kao što su Replay, Diesel, Levis, Superdy, Scotch&Soda.

Kapacitet ovog događaja je vrlo ograničen i samo u petak će u prodajnoj mreži Gigstix ulaznica prodavati po poklon ceni od 500 dinara, što je 50% popusta u odnosu na konačnu cenu. U prodaji će biti i VIP ulaznice po ceni od 2.500 dinara.

Svi kupci ulaznica za EXIT i Sea Dance festivale moći će da uđu besplatno uz prethodnu registraciju putem svog naloga na sajtu Gigstix.com.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit