"Bastille" oduševili na Glostonberiju, sledi Egzit

Indi rok grupa "Bastille" pokupila je sve simpatije publike i kritike nakon što su na festivalu Glostonberiju promovisali novi album "Wild World".
Bastille stižu 7. jula na Egzit festival gde će nastupiti na glavnoj bini.
 
Novinari čuvenog i cenjenog NME magazine i sajta nisu krili svoje oduševljenje nastupom koji su priredili momci iz Bastille. "Ova četvorka je pokazala šou koji je samo naznaka toga da su oni stvoreni za zaista velike stvari", pišu oni i dodaju da Bastille na sceni zrače pozitivnim stavom, energijom koja pokreće, hvale što su sa sobom poveli čitavu duvačku sekciju…
 
Na sreću, domaća publika će takođe među prvima moći da čuje njihovu novu muziku, ali i dobro poznate hitove "Pompeii", "Icarus", "Things We Lost In The Fire".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.