Drugi dan Exit-a: Džordž Klinton, Dejvid Geta, Edo Majka

Program drugog dana Exit festivala počeće večeras u 19 časova kada će se otvoriti kapije Petrovaradinske tvrđave.
Veče na Glavnoj bini obeležiće jedan od najpoznatijih fank muzičara Džordž Klinton i francuski di-džej Dejvid Geta, koji će nastupiti od 00:30 časova.
 
Veče na Dance areni započeće duo Calavera & Manya, nakon kojih će nastupiti John Belk, MANT, Jackmaster i drugi. Petak na Fusion stage-u obeležiće Edo Majka, Bed Kopi, Ritam Nereda, ali i bosanski pevač sevdaha Božo Vrećo.
 
Takođe, od 19 časova, kod hotela Leopold održaće se tribina "Brexit - ili večiti palanački strah", na kojoj će govoriti novinari Vladan Marjanović, Dimitrije Boarov, Mijat Lakićević i Branko Rosić, a razgovor će voditi Zoran Panović.
 
Kompletnu satnicu nastupa izvođača na festivalu možete pogledati OVDE.

Teme

EXIT
  • -

    08.07.2016 17:06
    Joooj Klintone!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit