Exit će organizovati i festival u Umagu

Exit tim će biti organizator muzičkog festivala u Umagu koji će se održavati krajem maja, saopšteno je na Exitu.
Direktor Exita Dušan Kovačević rekao je da će nakon Exita u Novom Sadu, Sea Dance festivala u Budvi i Revolution festivala u Temišvaru organizovati i festival u Istri, odnosno u Umagu.
 
"Na taj način ostvaruje se naša ideja da od Balkana stvorimo najbolju destinaciju za omladinski turizam na svetu, jer mislimo da Balkan ima sve potencijale da to zaista i bude", naveo je Kovačević. On je dodao da će svi detalji, od imena do koncepcije festivala, konačno biti dogovoreni u naredna dva meseca i da će se sve znati u septembru.
 
Prema rečima, predstavnika "Istraturista" Ronalda Korotaja, postoji više razloga zbog čega je doneta odluka da se sa Exit timom gradi priča o organizovanju festivala u Umagu.
 
"Pre svega Exit je pokazao kvalitet koji traje godinama, tu je i činjenica da Vojvodina i Istra tradicionalno imaju dobru saradnju i na kraju Exit je festival koji povezuje ljude", rekao je Korotaj, dodajući da je siguran da će Exit tim na najbolji mogući način organizovati budući festival u Umagu.
 
Kako je rečeno, budući festival biće organizovan na početku letnje sezone, odnosno u predsezoni, a lokacija će biti u kompleksu "Stelamaris" gde se već više od dve decenije održava veliki teniski turnir.
 
Na pitanje novinara da li činjenica da će Exit tim organizovati festival u Umagu znači da će odustati od Sea Dance festivala u Budvi, zbog problema sa imovinsko pravnim pitanjima i zahtevom za povećanje cene zakupa zemljišta, Dušan Kovačević je odgovorio da se "celokupan Exit tim zaljubio u festival na plaži Jaz i da nikom ne pada na pamet da se od organizacije tog festivala odustane".
 
"Istina je da je bilo problema, ali idemo dalje, a po završetku ovogodišnjeg Sea Dance festivala zatražićemo garancije od države Crne Gore da se te stvari u budućnosti ne ponavljaju. Uostalom postoji desetogodišnji ugovor koji je potpisan", rekao je Kovačević.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit