VIDEO: Rag'n'Bone Man stiže na ovogodišnji Exit

Autor hita "Human", britanski soul muzičar Rag'n'Bone Man, nastupiće u nedelju, 9. jula na glavnoj bini Exita.
Na Exit Dance Areni u petak, 7. jula nastupiće duo Solomun i Dixon, u tročasovnom "back2back" setu. Na Arenu u subotu, 8. jula stiže i Faithless DJ Set, koji donosi Sister Bliss, autorka najvećih hitova ove elektronske grupe, dok će na istom mestu u četvrtak, 6. jula uživo nastupiti britanski trio RÜFÜS.
 
 
Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, prodaju se širom Srbije u prodajnoj mreži Gigstix.com i preko sajta www.exitfest.org, a od danas se mogu kupiti i VIP Gold ulaznice za ceo festival po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara. 
 
U prodaji su i specijalno skrojeni turistički paketi za Sea Star, Sea Dance i Exit festivale, po ceni već od 59 evra putem sajta www.exittrip.org. Exit tim iduće godine spojiće četiri festivala u regionu u Exit Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon Exita, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit