Bajaga, Marko Louis i drugi nova pojačanja na Exit Festivalu

Deset dana pred početak Exit Festivala, publici koja će posetiti Petrovaradinsku tvrđavu od 12. do 15. jula, predstavljena su nova imena koja će nastupiti na Glavnoj bini, kao i na Addiko Fusion Stage-u.
Po prvi put otkad postoji festival, na glavnoj bini nastupiće jedan od najvećih domaćih rokenrol sastava - Bajaga i Instruktori. Bajaga i ekipa na Exit dolaze sa nedavno objavljenim albumom "U sali lom". 
 
Prvog dana festivala, pre početka nastupa LP, koja je osvojila svet sa pesmama kao "Lost on you" i "Muddy waters", nastupiće novosadski sastav The Frajle.
 
 
U petak, 13. jula, na glavnoj bini nastupiće i domaća supergrupa Minilinija, a istog dana, publiku će za nastup Zigija Marlija razigrati MAiKA, sastav predvođen poznatom Idom Prester (Lollobrigida). Izvođačima na glavnoj bini pridružuju se još i Naked, Multietnička atrakcija, Erick Kasell
 
Osim glavne bine Exit Festivala, pojačava se i Addiko Fusion Stage. Kantautor Marko Louis dolazi na Exit posle uspešnog debi albuma kojim je veoma brzo stekao veliku publiku. A novajlije na Exitu su i Anton i Hevi Hipi Bejbi
 
 
Ljubiteljima dobrog rokenrola Anton je poznatiji kao gitarista legendarnih Partibrejkersa. Nakon decenija muziciranja sa Canetom, Anton se odlučio na novi korak, pa je sa sastavom Hevi Hipi Bejbi krajem prošle godine objavio album "Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!".
 
Za tvrd zvuk pobrinuće se novosadski Ritam nereda, a Fusion stage pojačavaju i IrieFM, Nikola Vranjković, Krešo Bengalka, novosadski sastav Josip A Lisac.
 
 
Osim njih, već poznata imena na ovoj bini su Atheist Rap, Bojana Vunturišević, Sassja, Sevdaliza, Goblini, Bad Copy, Asian Dub Foundation, Nipplepeople i mnogi drugi.
 
Podsetimo, Exit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit