Album Toma Walkera među najprodavanijim u Britaniji

Tom Walker vlasnik je najprodavanijeg debi albuma u prvim mesecima ove godine, prema podacima britanske top liste koja uz američku kreira glavne muzičke tokove u svetu.
Uspon škotskog pevača tako se nastavlja i nakon osvajanja ove top liste u martu, kada se njegov prvenac "What A Time To Be Alive" našao na prvom mestu zvanične liste ispred zvezda kao što su Bryan Adams, Ariana Grande, Ed Sheeran, pa čak i grupa kao što su "Prodigy" ili "Queen".
 
Ovaj album je među najprodavanijim u Britaniji, pa se tako zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala našla u društvu u kojem su ovogodišnji filmski hitovi, pre svih muzika iz "Bohemian Rhapsody", "A Star Is Born", ali i "The Greatest Showman", koji se našao na prvom mestu najprodavanijih albuma.
 
Album "What A Time To Be Alive" Tom Walker je objavio pre mesec dana, a nedugo pre toga, na dodeli Brit nagrada, dobio je priznanje za najboljeg novog izvođača koje su pre njega osvajali Adele ili Rag'n'Bone Man. Kritičare i muzičke ljubitelje osvojio je singlom "Leave a Light On", dok se njegova najsvežija pesma "Just You And I" našla nedavno na trećem mestu najpopularnijih. Zanimljivo je da posle njenog izlaska i album ponovo kreće uzlaznom putanjom, te je moguć i njegov povratak na prvo mesto.
 
 
Aktuelne cene ulaznica najkasnije do 12. aprila
 
Zbog velikog interesovanja, četvorodnevna ulaznica za festival po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja 55% uštede, biće u prodaji najkasnije do petka, 12. aprila do ponoći. Nakon toga, cena kompleta karata za EXIT biće viša.
 
Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa "Cure", iznosi 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za Fan pit, dok je cena Gold VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.