VIDEO: Svetske zvezde nove generacije "Chainsmokersi" na Egzitu

Popularne svetske zvezde nove generacije, američki hit sastav "The Chainsmokers", nastupiće na Egzitu, saopštili su organizatori festivala.
Exit ističe da je Chainsmokersima fantastična popularnost, u samo poslednjih pet godina, donela vrtoglavih deset milijardi YouTube pregleda, te neverovatne 24 nagrade, uz čak 76 nominacija, od čega jednu Gremi, tri MTV i čak sedam Billboard nagrada.
 
Sve to su uspeli uz samo dva studijska albuma, kao i 34 singla, od čega je njih 19 dobilo i svoj video spot, čime ovaj ultimativni hit duo svojim uspesima iza sebe ostavlja i zvezde poput Lejdi Gage, Dejvida Gete i Kelvina Harisa, podsećaju iz Exita.
 
Chainsmokersi su podjednako osvojili sve vodeće globalne muzičke top liste, kao i naslovnice najtiražnijih svetskih medija, dok ih je Los Anđeles Tajms nedavno predstavio kao najveće pop zvezde Amerike.
 
Koliki je velik njihov međunarodni ugled govori i činjenica da je čak i čuveni Coldplay pristao da im gostuje kao drugopotpisani u planetarnom hitu "Something Just Like This".
 
Chainsmokersi se tako pridružuju zvezdanom programu ovogodišnjeg izdanja Exit festivala, koji uz "The Cure", predvode vodeće rock and roll, hip-hop i elektronske zvezde današnjice, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas i Like Mike, Solomun, Desiigner, Amelie Lens, Boris Brejcha i mnogi drugi. 
 
Počela EXIT akcija "4+1"
 
Od danas kreće i popularna "4+1" akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za Egzit festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju. Četvorodnevne EXIT ulaznice trenutno su 6.990 dinara, što je 45 odsto uštede, u odnosu na finalnu cenu.
 
Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupaju The Cure je 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org , dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit