Kvart u Njujorku dobija naziv po grupi "Wu-Tang Clan"

Jedan kvart u Njujorku poneće naziv po jednoj od najvećih hip-hop grupa, Wu-Tang Clan-u, koji ove godine dolazi na Sea star festival.
Nekoliko ulica koje čine Park Hil, četvrt njujorškog Stejten Ajlenda, jednog od pet delova ove metropole, od sada službeno nose ime "Wu-Tang District", u čast jedne od najvećih grupa u istoriji muzike, a koji potiču baš iz tog kvarta. 
 
Svečana ceremonija organizovana je nakon što je gradsko veće Njujorka u decembru jednoglasno odlučilo da ovi hip hop velikani zaslužuju ulicu zbog svog doprinosa lokalnoj zajednici. 
 
"Ovo je sjajan dan i drago mi je da imamo mogućnost da odamo počast našim lokalnim herojima, mladim ljudima koji su stavili Stejten Ajlend na internacionalnu mapu. Suočeni s brojnim preprekama, oni su se pokazali, ne samo kao vrhunski rep i hip hop izvođači, već i kao inspiracija brojnim svetskim muzičarima i pravcima na koje su uticali", izjavila je gradska odbornica Debbie Rose. 
 
Wu-Tang Clan dolazi na Sea star festival u sklopu velike svetske turneje kojom obeležavaju 25 godina od izlaska albuma ""Enter the Wu-Tang (36 Chambers)". Njihov nastup na Addiko Tesla bini u subotu 25. maja biće ekskluzivan za celu Centralnu, Južnu i Istočnu Europu. Pored njih u Umagu će nastupiti i Sven Vath i Nina Kraviz, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, Mahmut Orhan, techno zvezde nove generacije Ilario Alicante i Enrico Sangiuliani, vrh regionalne muzičke scene koju predvode Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Vojko V, Krankšvester, Marko Nastić, Petar Dundov, Fox, High5, Nola i mnogi drugi.
 
Festivalske ulaznice za Sea Star dostupne su po ceni od 4.200 dinara, što je 35 odsto popusta u odnosu na finalnu cenu. U ponudi su još i jednodnevne ulaznice po ceni od 2.700 dinara, VIP Gold ulaznice po ceni od 12.000 dinara i jednodnevne VIP ulaznice od 6.500 dinara, a u toku je i akcija "Kupi 4, zgrabi 5" u kojoj svi koji odjednom kupe četiri festivalske ulaznice petu dobijaju na poklon. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta www.seastarfestival.com. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit