DJ Snake objavio novu pesmu pred Exit

DJ Snake, koji dolazi na EXIT festival, ne prestaje da izbacuje nove hitove na kojima sarađuje sa popularnim muzičarima, te se ovog puta udružio sa Kolumbijcem J Balvinom i američkim reperom Tygom na novoj pesmi "Loco Contigo", koja za manje od 24 sata ima preko 1,8 miliona pregleda.
Nakon debi albuma "Encore" iz 2016. godine, na kojem je sarađivao sa imenima kao što su Skrillex, Justin Bieber i Travis Scott, DJ Snake je ove godine radio na novom albumu koji stiže tačno pred EXIT festival. Na spisku novih numera je i prvi objavljeni singl sa predstojećeg albuma, trap pesma "Enzo", na kojoj je okupio poznate repere među kojima su i član Migosa Offset, 21 Savage i Gucci Mane. 
 
Sada je na red došla nova saradnja, ovog puta sa regeton pevačem J Balvinom i reperom Tygom. Zaraznog ritma sa miksom latina i popa, po čemu je DJ Snake poznat, "Loco Contigo" predstavlja pravi letnji hit za neumorno đuskanje. Spot je režirao nagrađivani Colin Tilley, koji je sarađivao sa zvezdama kao što su Rihanna, Kendrick Lamar i Nicki Minaj, a oslikava vibrantno živu i šarenu žurku usred pustinje sa neobičnim "stvorenjima" i retro pink kabrioletom.
 
 
Talentovani Francuz doneće na glavnu binu EXIT festivala u subotu, 6. jula, neke od najslušanijih globalnih hitova, među kojima su "Taki Taki", "Lean On" i "Turn Down for What". Ovi singlovi zajedno sa drugima koje potpisuje DJ Snake uspeli su da stignu do osam milijardi YouTube pregleda i pet milijardi Spotify slušanja, a nesumnjivo ga slične brojke očekuju nakon objavljivanja novog izdanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit