Još sedam dana do Egzita, u prodaji poslednja mesta za kamp na Štrandu

EXIT festival počinje za sedam dana, a posetioce koji u Novi Sad stižu iz svih krajeva sveta očekuje i sjajna vremenska prognoza.
Tokom festivala koji počinje u četvrtak, 4. jula i traje četiri dana i noći sve do ponedeljka ujutro, očekuje se sunčano i vedro vreme bez padavina. Dnevne temperature biće oko 30 stepeni celzijusa, dok se očekuju tople i ugodne noći sa prosečnom temperaturom iznad 20 stepeni.
 
Za sve one koji u Novi Sad stižu već u utorak, 2. jula, biće otvorena i recepcija zvaničnog EXIT kampa, koji se nalazi na Štrandu, koji pored brojih sadržaja u kampu nudi i brojne druge odmah pored. 
 
EXIT kamp goste prima punih nedelju dana, sve do 9. jula, i to po ceni od  3.000 dinara po osobi za svih sedam dana.
 
Pored standardne ponude, koja obuhvata mesto u kampu, posetioci mogu na licu mesta da kupe kampersku opremu ili da iznajme luks šatore sa krevetima i strujnim priključcima za takozvani glamping, odnosno glamurozno kampovanje.
 
Pored garantovanog mesta, posetiocima EXIT kampa biće obezbeđeni i zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, brojni kreativni sadržaji, dok će o njima brinuti osoblje recepcije i volonteri.
 
Kamperi će moći da se relaksiraju u Promenada Chill Out zoni gde će zagrevanje za festival da počne već u toku dana u  DJ dvojac DE:MO, a posetioce očekuju i prateći sadržaji u vidu stonog fudbala i mesta za opuštanje. EXIT Tribe boje biće predstavljene i u okviru Rest and Recharge VISA Chill Out zone, indijanskog šatora sa paletama za opuštanje, lejzi begovima, i pristupom wi-fi mreži, a u okviru ove zone, radiće se i privremene tetovaže. Tu je i Insta Photo Machine, mini foto kiosk, koji  štampa polaroid fotografije na licu mesta. Kamperi će moći da se odmore i u okviru CHIPSY chill out zone sa laganom muzikom. Svi ljubitelji fizičkih aktivnosti moći će da pokrenu novi dan na obali Dunava uz časove joge, a EXIT je obezbedio i emocionalnu i psihološku podršku za sve mlade ljude kojima je savremeno društvo izazov sa kojim se teško hvataju u koštac.
 
Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, u ponudi su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i prevoz, i smeštaj, među kojima i mini letovanje za samo 3.000 dinara od 2. do 9. jula u EXIT kampu na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu. U prodaji su poslednje, ograničene serije ulaznica, četvorodnevne po ceni od 7.490 dinara, ili već od 2.790 dinara za jednodnevne ulaznice, a dostupne su putem exitfest.org.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit