Kamperi stižu u EXIT-ov kamp na Štrandu

Prvi kamperi stigli su juče na Štrand, u EXIT-ov kamp koji će ugostiti posetioce sve do 9. jula, a njih kao i sve druge ljubitelje festivala očekuju idealni vremenski uslovi.
EXIT kapije otvara u četvrtak, 4. jula, a u čast titule Omladinske prestonice Evrope, prvi dan festivala nosi naziv OPENS Day. EXIT će otvoriti The Cure, čiji koncert počinje već u 20:30h, a tokom četiri dana na više od 40 festivalskih bina i zona nastupiće gotovo 1.000 muzičara iz celog sveta.
 
Nakon tradicionalne ceremonije otvaranja uz vatromet, na Glavnoj bini nastupiće belgijski Lost Frequencies, a njima će se pridružiti ruski dvojac Filatov & Karas, te Belgijanci Two Pauz. Dance Arena ugostiće Charlotte De Witte, Moniku Kruse i Iliju Djokovica, a veliko finale i zatvaranje Arene tog dana povereno je Carlu Coxu i Maceo Plexu, koji će između svojih samostalnih nastupa prirediti i b2b set.
 
U petak dolaze Chainsmokersi, Paul Kalkbrenner, Chase&Status RTRN II Jungle, Boris Brejcha, Peggy Gou, Phil Anselmo & The Illegals, Atheist Rap, 999999999 Live, Partibrejkers, Krešo Bengalka, The K's, Whitechapel, Arcturus, Bekfleš... Treći dan festivala rezervisan je za nastupe Grete Van Fleet, DJ Snake, Solomun, Tale of Us, Adriatique, Dub FX, Tom Walker, Satori Live, Spermbirds, Frenki, Kontra i Indigo, Black Serbs, Buč Kesidi, Coeus, Total Chaos, Vatra i brojnih drugih. Festival će u nedelju, 7. jula, zatvoriti Skepta, Desiigner, Dimitri Vegas & Like Mike, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, IAMDDB, GriZ, Tarja, Krankšvester, High 5, Marko Nastić & Dejan Milićević present TTP  2.0, Vojko, V, Svemirko, Zvonko Bogdan, ABOP...
 
 
Jednodnevne ulaznice od 2.990 dinara
 
Pojedinačne ulaznice trenutno se mogu pronaći po ceni od 2.990 dinara pa naviše i to još samo danas, jer će od sutra biti dostupne samo na kapijama festivala. Spisak svih cena i prodajnih mesta, kao i onlajn prodaja mogu će pronaći na festivalskom sajtu exitfest.org.
 
Dođite ranije i izbegnite gužve
 
Zamena vaučera za festivalske narukvice već je u toku i to na tri zamenska mesta, u centru Novog Sada - ispred Srpskog narodnog pozorišta, na recepciji EXIT kampa, kao i na centralnom mestu za zamenu preko puta glavne kapije festivala (kod Lovotursa). Svi kupci četvorodnevnih ulaznica moraju da ih zamene za narukvice, dok kupci jednodnevnih ulaznica mogu sa njima da idu pravo na kapije jer se one ne menjaju za narukvice. Radno vreme svakog od zamenskih mesta dostupno je na sajtu exitfest.org, a svim posetiocima se preporučuje da preuzmu festivalsku narukvicu već danas, jer The Cure započinju svoj nastup već u 20:30h, te se u četvrtak veoma rano očekuju velike gužve na festivalskim ulazima koji se otvaraju od 19 časova. Preporučuje se da publika dođe i sat ranije pre početka koncerta na kapije, kako bi ušli i na vreme nabavili i napunili kartice, pa sa njima posle dolazili do pića i hrane tokom celog festivala.
 
Vremenska prognoza
 
Od 4. do 7. jula u Novom Sadu se očekuje lepo vreme, bez padavina i sa prijatnim letnjim temperaturama od oko 30 stepeni po danu i 20 stepeni noću, kao stvoreno za uživanje u nastupima tokom večeri ili dnevnom chillu u EXIT kampu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.