VIDEO: Exit objavio "aftermovie" kojim najavljuje veliki jubilej 2020. godine

Nakon što je Amelie Lens zatvorila Exit festival uz himnu "Firestarter" u čast preminulog pevača grupe The Prodigy Keitha Flinta, objavljen je zvanični festivalski "aftermovie", koji najavljuje i jubilarno 20. festivalsko izdanje.
Film je zabeležio i mnoge neočekivane situacije i kadrove izvođača tokom nastupa i publike.
 
Svi koji podele ovaj aftermovie do 20. jula sa obaveznim #ExitMovie2019 heštegom, mogu da osvoje prve ulaznice za veliku proslavu 20. rođendana EXIT festivala 2020. godine.   
 
 
Kratki film koji objedinjuje neke od najboljih trenutaka sniman je u punoj 4k tehnologiji, sa čak tri filmske kamere i dva drona sa filmskom optikom.
 
Na filmu je radio Exitov audio-video tim, sa više od 20 ljudi, a snimanje, montaža i postprodukcija rađeni su tokom celog festivala, po unapred definisanom planu, u kojem se pažnja obraćala na svaki detalj i u tesnom vremenskom rasporedu bez previše mogućnosti da se nešto ponavlja.
 
Devetnaesti EXIT festival održan je od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.
 
Devetnaesti EXIT festival održan je od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, okupiviši gotovo 200.000 ljudi iz preko devedeset zemalja širom sveta, uz rekord posete koji je bio oboren već na samom startu sa preko 56.000 ljudi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit