David Guetta na Sea Dance donosi spektakl sa 11 šlepera opreme

Tokom tri dana Sea Dance festivala biće postavljena kompletna produkcija Exita skrojena po željama jednog od najzahtevnijih izvođača na svetu, Davida Guette, uz opremu koja staje u čak 11 šlepera.
U postavci bina na festivalskom prostoru učestvuje oko 120 ljudi, dok će tokom festivala, od petka 30. avgusta do 1. septembra, broj angažovanih premašiti i hiljadu. Specijalno za ovogodišnji Sea Dance iz Grčke stiže osam kolor-lasera poslednje generacije, koji uz specijalnu prateću opremu, te 126 rasvetnih uređaja i brojne dodatne scenske efekte, kreiraju impresivne prizore iznad celog festivalskog prostora. Glavna bina u svojoj konstrukciji ima više od 50 tona čelika i aluminijuma, a na sebi će nositi opremu sa najvećih bina Exita. Nosiće 3D LED video sistem visoke rezolucije sa ukupnom površinom ekrana većom od 320 kvadrata što je ravno produkciji na Exitovoj Dance areni. Svi koji su u novije vreme bili na ovoj plesnoj bini mogli su da čuju i njen specijalno setovan, izuzetno snažan i definisan Meyer MILO sistem - razglas koji svaki izvođač sa oduševljenjem očekuje, jer se radi o stadionskom ozvučenju najvišeg ranga. 
 
I produkcija bine No Sleep Sea Dance Awakened biće masivnija ove godine, kako noću, tako i preko dana. Bina se od ove godine nalazi na novoj lokaciji na samoj plaži, odmah ispod brda koje Buljaricu odvaja od Petrovca. Ovogodišnje No Sleep zvezde su Eelke Kleijn, Helena Hauff, Recondite, Tijana T, Marko Nastić, Haris, Skeptik (Pero Fullhouse) i brojni vodeći crnogorski DJ-evi kao što su Rayo, P.S, Proximus, Mr. Lekka, Audiostorm i drugi. No Sleep fanovi imaće priliku da uživaju i u nesvakidašnjem vizuelnom ugođaju uz LED ekrane i efektno postavljenom rasporedu rasvete.
 
Letnje finale upotpuniće i nova kreativna "Living culture" zona posvećena promociji domaćih autora, koju EXIT tim realizuje u saradnji sa Ministarstvom kulture Crne Gore i Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Pored nastupa brojnih mladih crnogorskih DJ-eva i bendova na ovom posebnom stejdžu, fabrika "Betonit", kao vizuelno najatraktivniji segment festivalske lokacije, biće oplemenjena stvaralaštvom talentovanih crnogorskih umetnika. Naime, pobednik konkursa za najbolje idejno rešenje kreativnog oslikavanja muralima oživeće deo fabrike pričom u bojama, a tokom sva tri festivalska dana publika će imati prilike i da se upozna sa stvaralaštvom crnogorskih kinematografa, kroz projekciju domaćih filmova.
 
 
Pored nastupa Guette u nedeljnom finalu, veliku pažnju izazivaju vladari svetske techno scene Sven Väth i Richie Hawtin koji u petak, 30. avgusta, na plažu Buljarica donose duh Exitove Dance Arene, te subotnji nastupi nemačkog hitmejkera Robina Schulza i francuskog dua Ofenbach. Ovogodišnji program donosi i britanski hit trio Disciples, te techno i house zvezde kao što su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Gaiser, Tijana T i Marko Nastić. Na Sea Dance stižu i regionalni asovi kao što su Darko Rundek, Senidah, te reperi Surreal, Fox, Kuku$, Hazze, Bekfleš i brojni drugi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit