YokoO i VTSS se pridružuju izvođačima na No Sleep Festivalu

DJ YokoO i mlada zvezda berlinske tehno scene VTSS pridružuju je spisku izvođača koji će od 8. do 10. novembra nastupiti na No Sleep Festivalu u Beogradu.
Svoj dolazak u Beograd već su potvrdili Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil, Anastasia Kristensen i brojni drugi, a pridružuje im se VTSS, kao i popularna zvezda vodeće DJ ekipe Burning Man festivala YokoO. 
 
Prvog jutra na glavnom podijumu kluba "Drugstore" nastupiće i Human Rias, sa kojim će DJ pult deliti i regionalni tehno producenti Lag i Forest People, a već sutradan u isto vreme i na istom mestu nastupiće Bokee i Popi Divine. 
 
Odlični setovi su najavljeni za petak, 8. novembar na glavnoj festivalskoj lokaciji u Glavnom Hangaru u Luci Beograd, te će prestonica ugostiti imena među kojima su Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser i mnogi drugi čija će imena uskoro biti poznata javnosti.
 
Prikladnu završnicu ovog spektakularnog programa prirediće VTSS u subotu ujutro na zvaničnom afteru u "Drugstoru". Ova umetnica poljskog porekla polako zauzima poziciju vodećeg izvođača novog berlinskog talasa, a sirovim pristupom techno, acid, EBM, pa čak i hardcore žanrovima osvaja publiku širom sveta.
 
Program velike proslave londonskog kluba "Fabric" na No Sleep Festivalu 9. novembra predvode DJ tandemi Bicep i Mind Against, danska zvezda Anastasia Kristensen, kao i rezidenti kluba Terry Francis i Anna Wall. 
 
Cene ulaznica u prvoj i najpovoljnijoj redovnoj seriji su 2.290 dinara za standardnu festivalsku i 3.990 dinara za VIP narukvicu, a mogu se pronaći na sajtu Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mestima u mreži Gigstix.com.
 
Uskoro stižu i prve ulaznice za pojedinačne događaje poput ovih žurki u Drugstoru, ali i u Glavnom Hangaru u Luci Beograd, i to po prvim i najboljim cenama samo za najbrže u četvrtak, 10. oktobra, tačno u 10 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit