No Sleep Festival i konferencija po drugi put u Beogradu, dolaze zvezde poput Bicepa, Kobosila i Amelie Lens

Drugo izdanje festivala elektronske muzike No Sleep Festival počeće u petak, 8. novembra, a tokom dva dana festivala program će biti realizovan na nekoliko lokacija u Beogradu.
Na ovogodišnjem No Sleep-u nastupiće zvučna imena poput britanskog di-džej dua Bicep, globalna mlada zvezda iz Belgije Amelie Lens, kojoj je ovo već drugi nastup u Srbiji nakon ovogodišnjeg EXIT festivala, italijanski tandem Mind Against, kao i danska izvodjačica Anastasia Kristensen, a ljubitelji "tvrdjeg zvuka" uživaće i tokom nastupa Kobosila, rezident berlinskog Berghain-a.
 
Ljubitelji elektronske muzike uživaće i u nastupima Terry Francis-a i Anna Wall, di-džej dua Joyhauser, Farrago i uz domaću podršku i zvezdu elektronske muzike Sugar Lobby.
 
Tokom festivala i ove godine biće održana i No Sleep konferencija o trenutnim trendovima i problemima u elektronskoj muzici. Konferencija se održava 8. i 9. novembra u MARSH Open Space u Cetinjskoj 15.
 
Na prošlogodišnjem panelu No sleep festivala posetioci su imali prilike da čuju zvezde poput Dax J i Olofa Dreijer-a, di-džej Tennis-a.
 
Publika će ove godine na No Sleep-u imati prilike da čuje i domaću di-džej zvezdu i producenta Lag-a, koji je jedan od predstavnika novog talasa tehno muzike, koji je takodje pre toga nastupio i na ovogodišnjem EXIT-u, a on će ovog vikenda nastupiti u B2B sa Forest People, mladim di-džejem iz Bosne i Hercegovine.
 
VTSS, YokoO, Stenik, Runy i Human Rias, samo su neki od mnogih izvodjača koji će nastupiti ovogodišnjem festivalu. Do sada su na prošlogodišnjem No sleep-u nastupili poput izvodjača kao što je Dax J, I hate models, Fatboz Slim, Nina Kraviz, Randomer, Filip Xavi, Cassius, Lee Burridge, Marko Nastić, Monosaccharide i drugi.
 
Ovogodšnji festival biće održan na nekoliko lokacija u gradu, a glavni stejdž biće u Hangaru u Luci Beograd, zatim stejdževi u beogradskim klubovima Drugstore, u kojem će biti i after-party, kao i klubovi Half, 20/44, DOT, Mladost, Gadost, Gajba i druge lokacije.
 
No Sleep je EXIT-ov festival, koji je posetio prošle godine preko 25.000 ljudi tokom tri noći na 12 festivalskih lokacija.
 
Cena festivalskog paketa, ukoliko se kontigent ne rasproda ranije, jeste 2.790 dinara za standardnu festivalsku i 4.490 dinara za VIP narukvicu. Kompleti ulaznica biće menjani za narukvice koje omogućuju ulaz na sve žurke, a informacije o zameni vaučera za festivalske narukvice, kao i sve ostale korisne informacije nalaze se na ovom linku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.