Exit festival organizuje specijalni onlajn program tokom vanrednog stanja

Exit festival ovih dana je, kako kaže, intenzivirao svoje onlajn aktivnosti, kako bi mnogima ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja protekao što lakše.
Desetine hiljada ljudi iz Srbije, ali i svih zemalja regiona i Evrope, uključujući i najteže pogođenu Italiju, u proteklih pet dana pratili su putem interneta specijalni program festivala koji počinje svake večeri simbolično u 20:20h. 
 
"Nikad pre objavljeni festivalski nastupi svake večeri, kao i vodeći domaći disk džokeji koji nastupaju u direktnom prenosu iz svog doma, uz brojna obaveštenja, deo su ovog programa na društvenim mrežama. Takođe, kao vid podrške starijim sugrađanima, organizovana je i volonterska akcija 'Srcem za komšije', u kojoj mlađi sugrađani organizuju nabavku neophodnih namirnica i lekova, ali i iznose smeće i pomažu svojim, najugroženijim komšijama", navode u Exitu.
 
TV program festivala lansiran je u četvrtak sa dosad neobjavljenim koncertom grupe Faithless. Za ovaj nastup vladalo je izuzetno veliko interesovanje otkako je grupa 2015. nastupila na glavnoj bini, a premijera je došla u pravom trenutku.
 
 
U petak je usledio još jedan nikad ranije objavljen nastup, koji je prošlog leta održao britanski mag Dub Fx, a već u nedelju je usledila još jedna svetska premijera kad je objavljen koncert čuvene britanske grupe Bastille iz 2016. godine.
 
Program se nastavlja i večeras uz Satorija i nastup iz 2019. godine, što je ujedno emitovanje prve premijere sa Exitove Dance Arene.
 
Organizatori festivala još jednom pozivaju sve da brinu o sebi i svojim najbližima, te da prate uputstva koja dobijaju od nadležnih organa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit