VIDEO: Exit i Marko Louis u numeri posvećenoj volonterima

Pod porukom "Nisu vremena tako loša, kad pokuca Super Komša", Exit je u saradnji sa platformom Srbija Stvara Zajedništvo, pre nepune tri nedelje pokrenuo akciju u kojoj poziva mlade da se prijave na volonterski centar Srbije na adresi budivolonter.gov.rs i tako pomognu svojim komšijama u izolaciji.
Hiljade mladih ljudi tokom vanrednog stanja, uz sve mere opreza, uspevale su da pruže pomoć najugroženijim građanima koji nisu u mogućnosti da idu u nabavku.
 
Upravo njima u čast je i naš muzičar Marko Louis napravio numeru.
 
 
Exit poziva sve volontere i volonterke da uz hešteg #superkomša na društvenim mrežama podele svoja iskustva sa terena i na taj način motivišu druge da se aktiviraju tokom epidemije virusa korona.
 
Svi koji žele da pomognu i budu deo akcije mogu se prijaviti putem volonterskog centra Srbije na sajtu budivolonter.gov.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.