Exit TV nastavlja uz QOTSA, Vladu Divljana i Džordža Klintona

Gledanost specijalnog Exit TV programa svakim danom je sve veća, a vrhunac je dostignut prethodnog vikenda, kada je nastup Davida Guette pratilo više od 10 miliona ljudi širom sveta.
Guetta je pozvao Exit, jedan od svojih omiljenih festivala na svetu da mu, uz nekoliko odabranih partnera, pomogne u nesvakidašnjem poduhvatu. 
 
U pitanju je bio direktan prenos specijalnog nastupa iz karantina u Majamiju, tokom kojeg je bio potpuno sam za DJ pultom, okružen stambenim blokovima, sa čijih balkona su ga pratile stotine ljudi. 
 
 
Exit TV donosi premijerne nastupe Queens of the Stone Age i velikana domaće i regionalne scene Vlade Divljana.
 
Već večeras se gledaoci vraćaju u 2015. godinu, kada su Eagles of Death Metal nastupili na glavnoj bini. 
 
U sredu stiže Sve barabe, grupa domaćih repera koju čine Ajs Nigrutin, Timbe, Mikri Maus, Eufrat i Bvana iz Lagune.
 
U četvrtak je velika svetska premijera Queens of the Stone Age iz 2014. godine u okviru Rock @ EXIT jednodnevnog festivala.
 
U petak će biti emitovan nastup Vlade Divljana u pratnji Ljetno kino big benda iz 2014. godine.
 
Već u nedelju uveče, tačno od 20:20, George Clinton and Parliament-Funkadelic sa snimkom koncerta iz 2016. godine biće zaduženi za kvalitetan završetak nedelje.
 
I ove subote gledaoce očekuje dvostruki EXIT HomeStream, kada Layzie preuzima termin u 17:00, dok istog dana, u večernjem terminu stiže niški tehno as DRNDY. Sam početak nedelje otvoriće Dave Clarke i snimak čuvenog nastupa sa Dance Arene iz 2016. godine.
 
Specijalni Exit TV program emituje se svake večeri u 20:20 na fejsbuk stranici festivala, kao i na fejsbuk stranici Radio-televizije Srbije, dok svi zainteresovani na Exitovom youtube kanalu mogu pronaći i više od 1.000 sati nastupa i intervjua sa vodećim svetskim zvezdama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.