Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz i drugi na Sea Star Stream festivalu

Iako je Sea Star Festival i zvanično odložen za 2021. godinu, organizatori iz Exit tima pobrinuli su se da na datume kada je originalno trebalo da se održi, od četvrtka 21. do nedelje 24. maja, predstave prvi regionalni streaming festival.
Sea Star Stream Festival donosi nastupe globalnih zvezda i regionalnih muzičara. Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz, Modestep, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, Bajaga i Instruktori, Urban & 4, Vojko V, Nipplepeople, Spiller, Umek, Petar Dundov, Marko Nastić, Elemental i Sassja muzičari su uz čije će snimke nastupa sa dve glavne bine Sea Stara – Addiko Tesla bine i Nautilus Arene – publika i ovog maja barem virtuelno moći da skoči do Umaga.
 
Nastupi će biti emitovani u festivalskoj formi i satnici, od četvrtka do nedelje sa početkom u 19:00 i 19:30 sati.
 
Četvrtak, 21. maj
 
19:30 – Vojko V
 
20:35 – Nipplepeople
 
21:30 – Nina Kraviz
 
23:45 – Spiller
 
Petak, 22. maj
 
19:00 – Sassja
 
20:00 – Modestep
 
20:40 – Wu-Tang Clan
 
22:00 – Umek
 
Subota, 23. maj
 
19:00 – Hladno Pivo
 
20:00 – Bajaga i Instruktori
 
21:30 – Fatboy Slim
 
23:10 – Petar Dundov
 
Nedelja, 24. maj
 
19:00 – Elemental
 
20:00 – Urban & 4
 
21:00 – Dubioza Kolektiv
 
22:30 – Marko Nastić
 
Svi snimci biće emitovani na zvaničnom sajtu i Fejsbuk stranici Sea Star Festivala.
 
Četvrto izdanje Sea Stara s kompletnim do sad potvrđenim programom dobilo je nove datume u 2021. godini. Detaljnije o programu saznajte OVDE.
ShopiNS

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

Egzit objavio imena još 20 novih izvođača

Kako najavljuju iz organizacije Egzita, za proslavu 20 godina postojanja festivala koji će ove godine biti održan od 8. do 11. jula, pored najavljenih izvođača nastupiće još njih 20.

VIDEO Novogodišnji Exit specijal: Bogat program uz The Prodigy, Motorhead, The Cure, Galagera...

U sklopu obeležavanja dve decenije Exit festivala, Exit TV u novogodišnjoj noći donosi specijalni višesatni program, u kome će se naći neka od najvećih imena iz bogate istorije festivala, kao što su The Cure, The Prodigy, Migos, Dejvid Geta, The Chainsmokers, Moby, Faithless, Motorhead, Jason Derulo, Atoms For Peace, Lijam Galager, Damon Albarn, Hurts, Pet Shop Boys, Nile Rodgers, Fever Ray i mnogi drugi.

Poznati podelili utiske o Exit Life Streamu

Exitov Life Stream, projekat koji se uživo održao od 3. do. 6. septembra na Petrovaradinskoj tvrđavi okupio je, osim muzičara, i neke od najpoznatijih ličnosti srpske kulturne scene.

Panelom i nastupima započeo Exit Life Stream

Exit Life Stream, realizovan u partnerstvu sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, započeo je u četvrtak panelom "Svesna muzika" i naredne dve večeri doneo nastupe svetskih i regionalnih muzičkih zvezda.